Samenwerkingen

mfc Combo maakt deel uitvan verschillende samenwerkingsverbanden. Ontdek ze hier.
knipsel

’t STOKstaartje

’t STOKstaartje staat voor ‘Speelpunt Tienen Ouder Kind’ en wil door middel van het organiseren van speelpunten een inclusieve omgeving creëren in Tienen voor kwetsbare gezinnen met kinderen tussen 3 en 12 jaar.

michal-bozek-cl2dhalcso0-unsplash

Klooster Kraainem

In het voormalige klooster met grote tuin van de zusters Visitatie in Kraainem wordt er met partners uit de Jeugdhulp een werking opgestart die ondersteunende begeleiding organiseert voor de regio.

1g1p

1Gezin1Plan Oost-Brabant

1Gezin1Plan Oost-Brabant is een regionaal samenwerkingsverband. We kiezen voor een intersectoraal team vanuit de overtuiging dat een goede samenwerking rond en met gezinnen leidt tot een sneller antwoord op de noden van  gezinnen.

tres

TRES

TRES staat voor de vervlechting tussen kinderen/jongeren, kunstenaars, en jeugdhulporganisaties. TRES gaat over verbinding maken tussen de verschillende werelden, het is een creatieproject van TRILL vzw waarbij kinderen en jongeren uit de bijzondere jeugdzorg onder begeleiding van kunstenaars uit verschillende disciplines naar een laagdrempelig toonmoment toe werken.

thecrib

The Crib

Leuvense jongeren zijn op zoek naar een plek in Leuven waar ze, weg van stigma en vooroordelen, zichzelf kunnen zijn, waar ze andere jongeren kunnen ontmoeten en waar ze terecht kunnen voor een luisterend oor, zonder wachtlijsten. Vanuit deze nood sloeg een enthousiaste groep jongeren en professionals uit Leuven de handen in elkaar om een open en veilige plek te creëren voor jongeren die nood hebben aan een gesprek.

hajran-pambudi-u65xcj4jnos-unsplash

Samenwerking Alba, De Wissel en mfc Combo

We gaan aan de slag met de verontrustende situatie. Ieders aandeel in de verontrustende situatie wordt op tafel gelegd. We gaan op zoek naar de krachten en bezorgdheden via individuele alsook groepsgesprekken.

Heb je ook een samenwerking in gedachten?